Hunter & Tailor » Våra tjänster

Våra tjänster

 

Vi hjälper organisationer att rekrytera rätt personal inom områdena Bygg & fastighet, Samhällsbyggnad, Industri, Miljö eller IT & Technology. Vi hittar nyckelpersoner, främst erfarna specialister och/eller chefer. Merparten av våra rekryteringsuppdrag är i Stockholm, men vi har uppdrag i såväl Göteborg med omnejd som Skåne likaså.

Alla delar i en rekrytering är viktiga för att hitta den perfekta kandidaten. Telefonpresentationen och telefoninbokningen av första mötet med kandidater är många gånger avgörande för om det ska bli en anställning eller inte i ett rekryteringsuppdrag. Vi har lokaliserat 28 steg som oftast behöver genomföras i en rekryteringsprocess. Internt jobbar vi med veckovis internutbildning/workshop för att ständigt förbättra varje steg i rekryteringensprocessen.

Att rekrytera är en utav de största, om inte den största, investeringen ett företag kan göra. De som arbetar i ett företag definierar oftast kvalitén på företagets produkter och/eller tjänster. Åtminstone långsiktigt. Det är därför av högsta vikt att man har möjlighet att avsätta tid och har rätt erfarenhet för att genomföra en rekrytering. Har man inte tid och kompetens rekommenderar vi hjälp från start till mål.

De flesta av oss på Hunter & Tailor är beteendevetare och certifierade att utföra kapacitets- och personlighetstest. Omfattande forskning och statistik visar att organisationer för att undvika en felrekrytering bör genomföra strukturerade intervjuer och kapacitets- och personlighetstest. Är man det minsta osäker bör man ta hjälp med hela processen. Felrekrytering av nyckelpersoner är i regel mycket kostsamt. I menyn till vänster kan du läsa mer om våra olika tjänster.

Vill du bli kontaktad? Fyll i ditt telefonnummer i rutan till vänster så tar vi kontakt inom en arbetsdag.