Hunter & Tailor » Search & headhunting

Search & headhunting

 

Vi träffar dagligen företag i framförallt Stockholm och Göteborg som har, och under en lång tid har haft stora utmaningar att komma i kontakt med kvalificerade kandidater. Ibland är det inte svårare än att det inte finns någon/några passande kandidater att komma i kontakt med. Allt som oftast går det dock.

En rekrytering med vår tjänst “Search & headhunting” innefattar en rekryteringsprocess där vi är behjälpliga från start till mål. Vanliga moment är kravprofilsframtagning, search, headhunting, kandidatbedömning, löneförhandling m.m. Alla moment i en “Search & headhunting”-rekrytering kan vara avgörande för slutresultatet och om det faktiskt leder till en anställning. Exempelvis kan telefonpresentationen och telefoninbokningen av första mötet med kandidaten vara mycket viktigare än vad många tror. Det är därför vi jobbar målmedvetet och strukturerat för att vi i varje moment ska vara så kompetenta och förberedda som möjligt.

 

Pris? Vi har olika prisupplägg där du får välja det som passar dig bäst. Vill du höra mer från oss? Fyll i ert telefonnummer till vänster.