Hunter & Tailor » Headhunting

Headhunting

 

Om ni har namn på kandidater som ni gärna vill rekrytera, men som ni av någon anledning inte själva har möjlighet att kontakta är vi behjälpliga genom headhunting. Det kan vara kandidater ni inte hinner kontakta eller som är känsliga att kontakta.

I tjänsten “Headhunting” är vi med från det att vi har en kandidatlista hela vägen fram till anställning. Vi bokar intervjuer, kan vara behjälpliga med kandidatbedömning, behjälpliga i löneförhandling m.m. Med tjänsten “Headhunting” bör man vara inställd på, och van vid, att vara involverad i rekryteringsprocessen.

Våra kunder i Stockholm och Göteborg anställer i snitt en kandidat per ca 3,5 levererade. Vårt mål är att ha ett snitt så nära en levererad kandidat som möjligt. Det kan vi och våra kunder endast uppnå genom ömsesidigt samarbete. Det är vad som krävs för att ordna en rekrytering utav en svårfunnen kandidat. I varje uppdrag arbetar en dedikerad headhunter för att ta rekryteringsuppdraget till anställning.

Pris? Vi har olika prisupplägg där du får välja det som passar dig bäst. Vill du höra mer från oss? Fyll i ert telefonnummer till vänster.