Headhunting och rekrytering av ingenjörer och chefer

rekrytering-headhunting-ingenjor-chef

Värderingsdriven headhunter som skapar nya möjligheter

Hunter & Tailor är ett rekryteringsföretag specialiserat på headhunting som grundades 2009 i Stockholm. Vi är en nischad aktör och har som en följd av våra kunders behov blivit extra bra på att hitta svårfunna kandidater inom områdena Bygg & fastighet, Samhällsbyggnad, Industri, Miljö & byggnadsfysik, Technology samt Chefsrekrytering.

Vi är ett värderingsdrivet bolag och strävar därför efter att möta alla intressenters behov. Samtidigt tummar vi inte på kvalitet och moral. Det innebär såklart att vi ibland tackar nej till uppdrag vi inte kan eller vill leverera till men, det innebär i långa loppet också att vi har bland Sveriges nöjdaste kunder, kandidater och medarbetare. 

Skräddarsydd headhunting och rekrytering som överträffar dina förväntningar

Vi skräddarsyr upplägg därför att du som kund aldrig ska betala för mer än vad du behöver. Vår process för headhunting är snabbfotad så du dessutom inte behöver vänta på resultat längre än vad som är nödvändigt. Oavsett vilket upplägg du väljer är vi övertygade om att vi på grund av vårt unika arbetssätt levererar vi kvalificerade, anställningsbara kandidater med klart ”reason-to-leave” inom en till tre veckor från uppdragsstart. I vårt arbete följer vi självklart etiska riktlinjer som är i enlighet med ESK’s normer för god yrkesetik.

Vår modell förenklar ditt arbete

Vi är ett rekryteringsföretag som utformar rekryteringsprocesser utifrån vad som skapar mest värde för dig som kund. Ibland behöver man stöd från våra erfarna rekryterare med att ta reda på vilka personliga egenskaper som tjänsten kräver, utforma kravprofil och utföra arbetspsykologiska tester. Ibland behöver man bara hjälp med att kontakta rätt kandidater. Oavsett vilket hjälper vi er.

Gemensamt för alla våra rekryteringsuppdrag är att vi är transparenta med det arbete vi utför för din räkning vilket innebär att du får löpande den information du vill ha och behöver. Vi anpassar och förbättrar ständigt vårt arbete utifrån våra avstämningar med dig.

Jag vill ha en offertBli kontaktad