Jobba hos oss

Vår organisations i särklass största värde är våra medarbetare. För att vi ska trivas tror vi att vår kultur är viktig. Därför hjälps vi åt med att bygga en ”vi-känsla” där alla enskilda medarbetare skapar någonting som är större än helheten. Det gör vi genom att jobba utifrån våra ledord kombinerat med att göra roliga saker tillsammans efter arbetstid då och då. Vi har bl.a. minst en utlandskick-off per år, kontinuerliga gemensamma restaurangbesök, sommar- och vinterfest och liknande.

Oavsett arbetsroll hos oss arbetar vi mycket med att försöka skapa win-win situationer på olika sätt. För att hitta win-win situationer tror vi att vi behöver vara problemlösare. För att hela tiden bli en bättre problemlösare jobbar vi med kontinuerliga workshop i hur vi hela tiden kan utvecklas i vår roll som problemlösare på olika sätt. Att ständigt utvecklas tror vi är viktigt.

Vi letar alltid efter duktiga kollegor. Har vi inget jobb här nedan går det lika bra att skicka in en spontanansökan genom att klicka här så hör vi av oss så snart vi kan.

Bli kontaktad